Image of Vincent Cassel

Vincent Cassel

Vincent Cassel (born 23 November 1966) is a French actor. Cassel has starred in many films, and is well known for portraying villains or violent characters in many of the roles. Description above from the Wikipedia article Vincent Cassel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 23, 1966 In Paris, France
Movie/TV Credits:
57
Première apparrition :
In the movie Les cigognes n'en font qu'à leur tête 1989-01-25
Dernier projet:
Film Underwater 2018-11-17
Connu pour
Poster of O Grande Circo Místico
Poster of Platane
Poster of Les grandes migrations
Poster of Les 10 Ans de 'La haine'
Filmographie
Film Underwater 2018-11-17
Film O Filme da Minha Vida Nicolas Terranova 2017-08-03
Film O Grande Circo Místico Jean Paul 2017-09-07
Film Jason Bourne Asset 2016-07-27
Film Juste la fin du monde Antoine Knipper 2016-08-26
Film Enfant 44 Major Kuzmin 2015-03-15
Film Partisan Gregori 2015-01-25
Film Tale of Tales King of Strongcliff 2015-05-14
Film Un moment d'égarement Laurent 2015-06-24
Film Le Petit Prince The Fox (voice) 2015-07-29
Film Mon roi Georgio 2015-10-21
Film La Belle et la Bête La bête 2014-02-12
Film Rio, Eu Te Amo Zé (segment "A Musa") 2014-09-12
Film Trance Franck 2013-03-27
Film Belmondo, itinéraire... Himself 2011-05-18
Film Le Moine Frère Ambrosio 2011-07-12
Film A Dangerous Method Otto Gross 2011-09-30
Series Platane lui-même 2011-09-05
Film Notre jour viendra Patrick 2010-09-15
Film Black Swan Thomas Leroy 2010-12-02
Series Les grandes migrations 2010-11-07
Film Lascars Tony Merguez (voice) 2009-06-17
Film À Deriva Matias 2009-07-31
Film Mesrine - vol. 1 - L'instinct de mort Jacques Mesrine 2008-10-22
Film Mesrine - vol. 2 - L'ennemi public nº1 Jacques Mesrine 2008-11-19
Film Ocean's Thirteen François “The Nightfox” Toulour 2007-06-07
Film Sa majesté Minor Satyre 2007-10-10
Film Les Promesses de l'ombre Kirill 2007-09-14
Film Sheitan Joseph 2006-02-01
Film Les 10 Ans de 'La haine' Himself 2006-06-05
Film Dérapage LaRoche 2005-11-11
Film Blueberry : l'expérience secrète Mike Blueberry 2004-02-09
Film Agents secrets Brisseau 2004-03-03
Film Ocean's Twelve François Toulour 2004-12-09
Film The Reckoning Lord De Guise 2003-08-06
Film Irréversible Marcus 2002-05-22
Film Le Pacte des loups Jean-François de Morangias 2001-01-31
Film Sur mes lèvres Paul 2001-10-17
Film Shrek Monsieur Hood (voice) 2001-05-16
Film Nadia Alexei 2001-09-06
Film Les Rivières pourpres Max Kerkerian 2000-09-26
Film Jeanne d'Arc Gilles de Rais 1999-10-18
Film Méditerranées Pitou 1999-10-07
Film Hôtel Paradiso, une maison sérieuse Gino 1999-12-03
Film Le plaisir (et ses petits tracas) Michael 1998-08-04
Film Elizabeth Duc d'Anjou 1998-09-13
Film Dobermann Yann Le Pentrec aka Dobermann 1997-06-18
Film L'Elève Julien 1996-09-11
Film L'Appartement Max 1996-07-27
Film Ainsi soient-elles Eric 1995-01-25
Film Jefferson in Paris Camille Desmoulins 1995-03-31
Film La Haine Vinz 1995-05-31
Film Adultère (mode d'emploi) 1995-05-26
Film Métisse Max 1993-01-01
Film Dose mortelle 1993-09-17
Film Hot Chocolate Dédé 1992-01-01
Film Les cigognes n'en font qu'à leur tête Pierre 1989-01-25