Image of Takashi Sasano

Takashi Sasano

Sorry, couldn't find any biography for Takashi Sasano. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
75
Première apparrition :
In the series Super Sentai 1975-04-05
Dernier projet:
Film Avant que nous disparaissions 2017-09-09
Connu pour
Poster of 手裏剣戦隊ニンニンジャー THE MOVIE 恐竜殿さまアッパレ忍法帖!
Poster of 交渉人 THE MOVIE
Poster of 交渉人
Poster of Hannin ni tsugu
Filmographie
Film Avant que nous disparaissions 2017-09-09
Film たたら侍 Sobee 2017-05-20
Film 手裏剣戦隊ニンニンジャーVSトッキュウジャー THE MOVIE 忍者・イン・ワンダーランド Yoshitaka Igasaki 2016-01-23
Film 珍遊記 Babaa 2016-02-27
Film の・ようなもの のようなもの barbershop owner 2016-01-16
Film Cutie Honey-Tears- 2016-10-01
Film オケ老人! Hidetaro Nonomura 2016-11-11
Film 黒い画集-草- 笠井 光雄 2015-03-25
Film 手裏剣戦隊ニンニンジャー THE MOVIE 恐竜殿さまアッパレ忍法帖! Yoshitaka Igasaki 2015-08-08
Film Yôkô the Cherry Blossom 2015-11-21
Film 125 Years Memory Sato 2015-12-05
Film テルマエ・ロマエII Shuzo Yamakoshi 2014-04-26
Film 青天の霹靂 2014-05-24
Film 偉大なる、しゅららぼん Genjiro 2014-03-08
Film La Maison au toit rouge 2014-01-25
Film ふしぎな岬の物語 Tokusaburo Ryuzaki 2014-08-29
Film グレイトフルデッド Sanjuro Shiomi 2014-11-01
Film 25 NIJYU-GO 2014-11-01
Film 上意討ち 拝領妻始末 Kotani Shobe 2013-02-09
Film 僕達急行 A列車で行こう Tetsuo Kodama 2012-03-24
Film テルマエ・ロマエ Shuzo Yamakoshi 2012-04-28
Series ドクターX ~外科医・大門未知子 Kaneo Karasuma 2012-10-18
Film 綱引いちゃった! Naomasa Fujishiro 2012-11-22
Film 天地明察 Dennai Tatsube 2012-09-15
Film 漫才ギャング 2011-03-19
Film わさお 2011-03-05
Film Surely Someday 2011-07-17
Film Hara-Kiri : Mort d'un samouraï 2011-10-15
Film 小川の辺 2011-08-02
Film Cut 2011-12-17
Film おとうと 2010-01-30
Film 筆談ホステス Kyojo Segawa 2010-01-10
Film 誘拐ラプソディー 2010-04-03
Film 交渉人 THE MOVIE Kohei Sumida 2010-02-11
Series 新参者 Yosaku Kishida 2010-04-18
Film インスタント沼 Nishiohtachime 2009-05-23
Film 2009-01-10
Film 劔岳 点の記 Noriaki Okubo 2009-06-20
Film 母べえ 2008-01-26
Series 交渉人 Kohei Sumida 2008-01-10
Film Departures Shokichi Hirata 2008-09-13
Film Ikigami : Préavis de mort Chief Ishii 2008-09-26
Film 図鑑に載ってない 2007-06-23
Film Adrift in Tokyo Middle-aged Matmaker 2007-11-10
Film Hannin ni tsugu Yoshihito Tsuda 2007-06-24
Film ダメジン 2006-07-01
Film L'âme du samouraï Tokuhei 2006-12-01
Film 地下鉄(メトロ)に乗って 2006-10-21
Film 寝ずの番 Kyoji 2005-10-22
Film 半落ち 2004-01-10
Film Hotaru no hoshi 2004-06-05
Film Tsuribaka nisshi 15: Hama-chan ni asu wa nai? 2004-08-21
Film jellyfish Mr. Fujiwara 2003-01-18
Film No One's Ark 2003-04-07
Series ファイティングガール 2001-07-01
Film 釣りバカ日誌12 史上最大の有給休暇   2001-08-18
Film ホーム・スイートホーム 2000-10-14
Film 十五才 学校IV 2000-11-11
Film 39 keihô dai sanjûkyû jô Tezuka 1999-02-17
Film Ojuken Kanno 1999-07-03
Film 真夜中まで 1999-11-06
Film 釣りバカ日誌10 1998-10-08
Film 釣りバカ日誌9 1997-09-06
Film 虹をつかむ男 1996-12-28
Film マークスの山 1995-04-22
Film Gakko 1994-06-05
Film 釣りバカ日誌6 1993-12-25
Film Tsuribaka nisshi 5 1992-12-26
Film 釣りバカ日誌4 Maehara, driver 1991-12-23
Film Pekin no suika Mr. Yamada, the Real Estate Agent 1989-11-18
Film 釣りバカ日誌2 1989-12-27
Film 異人たちとの夏 Dentist 1988-09-15
Film ぼくらの七日間戦争 Tanba 1988-08-13
Film Mâjan hourouki Suzuki 1984-10-10
Series Super Sentai Yoshitaka Igasaki 1975-04-05